Sundheds retreat Viborg

Sundheds retreat Viborg 731 299 admin

Sundheds weekend til Foråret ved Jeanette Nørlund

Turen går til skønne Hjarbæk fjord ved Viborg

Jeg har fået den fantastiske mulighed for at afholde sundheds weekend i Danmark og I dette helt fantastiske hus hvor der er et hav af muligheder for at trække stikket helt og rigtig få ladet batterierne op på ny, til at hverdagen og virkeligheden igen kalder. Skal du med?

Grundet efterspørgsel og interesse for om jeg vil køre en sundhedstur med både yoga, stabilitets træning og foredrag, har jeg nu fundet denne fantastiske perle ved Hjarbæk fjord ved Viborg. Det er et rigtigt naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at få kroppen helt ned i gear.

Huset har fantastisk panorama udsigt og grundet den geniale måde huset er bygget ind i terrænet på, så er der mere end 180 grader udsigt over fjord og landskab, også når man sidder i det store udendørs spabad. Men bestemt også en fantastisk udsigt, når man benytter den flot indrettede holdsal, hvor der er mulighed for, yoga, stabilitets træning, foredrag og overnatning. Er man blevet rigelig varm i spabadet, så er det lækkert at kunne tage et bad i den udendørs bruser, eller lige gå indenfor og dyppe sig i koldvandskarret som står lige udenfor dampkabinen og den infrarøde sauna. Efter en kraftig nedkøling er det også lækkert at gå ud igen og ned af stensætningen til afsnittet med den store sauna, hvorfra fjordudsigten også kan nydes. Så der er altså rig mulighed for at nyde alle former for selvforkælelse.

Sæt ALLEREDE NU et stort X i kalenderen i weekenden 13.-14.-15. November 2020.

Hvor denne fantastiske sundheds weekend løber af stablen.

Prisen afhænger af hvordan man vil overnatte.

I alle priser er der inkluderet fuld forplejning hele weekenden. 3 hovedmåltider + snack, frugt kaffe og vand imellem hovedmåltiderne. Yoga/stabilitets undervisning 4-5 gange i løbet af weekenden. Foredrag og fri benyttelse af alt i wellness afdeling inkl. Saunagus.

Måltiderne vil variere og der vil være drikkevarer til måltiderne:  morgenmaden vil være kaffe, the, juice og vand. Frokost vil der være vand. Til aften vil der være vand og et enkelt glas vin eller 2. Hvis man ønsker andet at drikke skal dette selv medbringes.

Værelse med dobbelt seng ideelt til par eller veninder: Pris pr person 2.750 kr.

”Medbring selv madras” til overnatning i holdsalen: Pris pr person 2.495 kr.

Jeg vil være i huset til ”rådighed” hele weekenden og jeg vil ALTID gerne snakke både om løst og fast, men specielt også om sundhed.

Dette bliver en fuldstændig fantastisk tur, som jeg er meget glad og taknemmelig for at blevet en realitet. Håber du har lyst til at komme med. Tag din veninde, din mand, din nabo, din voksne datter eller en helt 5. med på denne skønne weekend. Der bliver kun åbnet op for et begrænset antal pladser, så skynd dig at få dig meldt til. Der er plads til 11 deltagere, så vent ikke for længe.