Se mine forløb her

Om mine sundhedsforløb

Et sundhedsforløb hos mig er et forløb til dig der gerne vil rigtigt og godt i gang med sundheden og få det rigtigt godt ind under huden..

I mine forløb får du det hele i en og samme pakke, hvilket er den bedste forudsætning og meste effektive måde at komme godt i gang med sundheden på. Jeg får via en kropsanalyse/tang måling klarlagt dine ubalancer i dit hormonsystem og kan dermed hjælpe dig helt optimalt, når jeg kender ubalancerne, både når der snakkes om kosten, vitaminer, mineraler og selvfølgelig hvilken træningsform der passer aller bedst til dig krop og dine ubalancer.

På denne måde kommer du helt rigtigt fra start uden at du vil opleve at vi tvinger kroppen til at tabe sig ved at udsulte den. Du vil opleve at kroppen får den helt rigtige hjælp for at trives og have det godt, samtidig med at du taber dig.

Ville det ikke være fantastisk at tabe sig uden at opleve sult? I sådan et sundhedsforløb, planlægger jeg: din kost, guider dig i hvilket vitaminer og mineraler din krop mangler, og ikke mindst planlægning af din træning så din krop fungere bedst. Alt i alt et fantastisk forløb hvor du kommer godt fra start og får alt den hjælp du skal bruge, har din guide lige ved siden af dig hele tiden således, at du ikke har fornemmelsen af at du står alene på noget tidspunkt.

Vi følges ad hele vejen og jeg vil glæde mig over at skulle vise dig vejen til din optimale sundhed. Vil du vide mere om sundhedsforløbene, så læs under ”Forløb” og ”priser”.

Kropsanalyse og vægt

Jeg kan ud fra denne måling fortælle dig hvilke ubalancer der er i din krop og hvad du kan gøre for at arbejde bedst muligt MED din krop frem for IMOD kroppen, som mange i dag gør bla ved de meget anvendte lav kalorie diæter, som de fleste på et eller andet tidspunkt i deres liv har stiftet bekendtskab med.

 • Hormonerne spiller en helt afgørende rolle, når det handler om at få skabt balance i kroppen og en følelse af at være ovenpå. De sørger for kommunikationen i kroppen og er signalstoffer som produceres flere steder bla i skjoldbugs kirtlen, bugspødt kirtlen, binyrerne og kønsorganerne.

  Hormonerne er kemiske budbringer som påvirker vores humør, følelser, immunforsvar, hjerne og hvor effektivt vi forbrænder mad til energi. De 3 helt store. Østrogen (kvindeligt kønshormon) Insulin (Transport Hormon) Kortisol (stres hormon)

  Meget kort fortalt:

  Det er de færreste der ved ret meget om vores hormoner og hvilken indvirkning de har på kroppen. De fleste kender måske lidt til Østrogen og Testosteron og nogen måske til kortisol/stress hormonet, men det er langt fra alle.

  Det er hormonerne der bestemmer hvor på kroppen vi lagre vores fedt og dermed hvilke ubalancer der er at finde i vores kroppen. Når vi snakker om ubalancer i hormonerne, snakker man ikke kun om de 3 før nævnte hormoner. Insulin = transporthormonet, ghrelin, leptin = sult og mæthedshormonerne, de 3 østrogener (Østradiol, Østriol, Østron) Oxytocin, Serotonin = lykke og nydelseshormonerne. Adrenalin og noradrenalin = Udspringer fra kortisol/stress hormonerne, progesteron = ”modvægten” til østrogen og stresshormonerne. Er blot et udpluk af de hormoner, som kan være med til at bremse ønsket og forhåbningerne om et vægttab eller en vedvarende livsstils ændring.

  Desværre står ikke 1 ubalance sjældent alene, men tit og ofte er der flere i spil, så det kan blive en dårlig spiral at komme ind i.

  Dog skal det siges at hormonelle ubalancer ikke noget der sker i kroppen over natten, men over en længere periode, hvor den f.eks. har været udsat for stress påvirkning i mange afskygninger, mad der IKKE gavner vores hormon eller nervesystem, eller for lidt søvn. Blot for at nævne nogle af de ting vi bliver påvirket af

  Fokusere man på at få hormonerne til at balancere, så VIL man opnå det man ønsker og forandringerne i kroppen er ikke at tage fejl af.  En krop der er dejlig, rar og taknemmelig for hvad du gør for den, mindre oppustethed, bedre søvn, mere energi, mere overskud, bedre fordøjelse, mindre uro i kroppen og ikke mindst mindre trang til søde ting.

  Er du interesseret i sådan en måling, så kig under pris fanen. Der kan du også se dine andre muligheder.

Kostvejledning

Det kan for mange være jungle at finde ud af hvilken kost man skal spise. Man har måske famlet lidt i blinde i mange år, måske har man fulgt en eller måske flere kure, som virkede fint mens man var på den, men hva så bagefter?

Man har ikke ændret livsstil, man har ”bare ” være på en kur, det gør så at når kuren er færdig, så tager man desværre det hele på igen og måske en yderligere ekstra kilo. Vores selvværd og motivation for et sundere liv, lider et enormt knæk ved disse kure og yoyo vægten har desværre også stor negativ indflydelse på vores celler, vores stofskifte og ikke mindst vores stress niveauer, som er nogle af de aller vigtigste hormoner, når man snakker forbrænding.

Desværre bliver vi fyldt med en masse forskellig/forvirrende informationer fra både damebladene, medier og omgangskreds osv om hvad der er sund og hvad der er godt. Langt de fleste ved at hvis vi bare undgår brød, ris og pasta, så taber vi os, men kan man bare uden videre fjerne sådan en vigtig energikilde og så tro at det hele nok skal gå? Nej det kan man desværre, men hvaså, hvad skal jeg så?

 • Ud fra en kropsanalyse finder jeg ud af hvilken kost din krop har aller bedst gavn af, hvornår på dagen kroppen fungerer bedst på bestemte fødevarer osv. Ved sådan en analyse ved jeg også mere specifikt hvilke vitaminer og mineraler du mangler og dermed hjælper vi kroppen til at få det optimale ud af din indsats.

  Jeg hjælper dig med personlig kostplanlægning, hvor der IKKE er ”mærkelige” fødevarer som man ikke kender eller som børnene måske ikke kan li. Du får ALT i materiale, så der slet ikke er tvivl om hvad du skal. Guider og vejleder dig i hvordan du får mere overskud og energi i hverdagen og omvendt, så det bliver så nemt, hurtigt og ukompliceret så muligt.

  Jeg lytter til dine nuværende vaner og mønstre, på den måde finder vi den aller bedste løsning for dig, som passer ind i dit liv og din hverdag. Sammen får vi skabt den alt afgørende balance i kroppen, som den vil takke dig for i det lange løb og dermed begynde at slippe kiloene.
  Jeg er IKKE fan af alle mulige ”kostregler” og ting vi IKKE MÅ. Jeg vil ud fra både min faglig baggrund og ikke mindst min personlig erfaring med mit eget vægttab, hjælpe dig på rette vej. Jeg har selv et afslappet forhold til mad og tror på at det er den allerbedste løsning, hvis det er noget der skal holde i det lange løb.

  Jeg anbefaler:
  Kostpakke inkl 3 opfølgninger af 20-30 min varighed.

  Foregår således:
  Opstarts samtale/analyse af kroppen, måling af ubalancer i hormonsystemet. Cm mål, fedtprocent måling. Tanita vejning, som viser aktuelle dagsvægt, væske status, bodyage, fedt omkring organerne, hvilestofskifte osv. Planlægning og fastsættelse af mål og delmål.
  Fastsættelse af opfølgnings samtale, dette er meget individuelt alt efter ønsker og mål.
  Efterfølgende udlevering af det samlet materiale.

  Til opfølgning:
  opfølgning af aftalte delmål. Hvordan går det, udfordringer osv.

  Hvad får du af forløbet:
  • Fedttab af de kilo, som måske de sidste mange år har drillet dig
  • Mere energi og overskud i hverdagen
  • En sundere og ikke mindst en lettere udgave af dig selv
  • Bedre og roligere søvn
  • Slipper for sukkerhunger
  • Fri mailkorrespondance med mig under hele forløbet.

  Pris: Kig under fanen ”priser”

Personlig træning

Har du flere gang prøvet kræfter med div træningscentre og lidt tilfældig styrketræning i maskiner men måske aldrig rigtig fundet ud af, hvilken træning du synes om eller hvordan det sådan rigtig skal gøre/udføres?

Hvordan du lige skal gribe det hele an, hvis du er helt ny og aldrig har sat dine fødder i et træningscenter før men gerne vil godt i gang med den rigtige træning. ?

 • Har du ikke lyst til at blive forstyrret af mange mennesker omkring dig eller høj musik som forstyrre dit fokus. Eller har du blot brug for den helt rigtige hjælp, sparring og vejledning i alt omkring DIN sundhed, trivsel og træning.

  Så er personlig træning med mig helt ideelt for dig.

  Personlig træning med mig forgår i rolige og trygge ramme hjemme hos mig i mit private trænings studio. Her er der tid til nærvær og 100% fokus på DIG, din sundhed og rettelser af teknikker, så du får det aller bedste udbytte ud af din træning. Jeg har ikke mange store maskiner, men jeg har ALT det nødvendige udstyr der skal til for at få en god og effektiv træning, komme godt og ikke mindst rigtigt i gang med træning.
  Personlig er jeg ikke selv kæmpe fan af store træningsmaskiner, men derimod fascineret at det kæmpe utal af muligheder vi har for at træne kroppe rigtig stærk og sund med mindre midler. I selv samme rum har jeg selv smidt mine 30 kg og har alle de bedste forudsætninger for at lærer dig alt omkring træning og vi sammen kan finde ud af hvilken træning form der er bedst til dig. Træning skal være sjovt, og skal blive ved med at være sjovt,

 • Jeg tager altid udgangspunkt i hvad DIN krop har brug for. Jeg planlægger altid individuelt træning, så den træning du får hos mig, er planlagt helt specielt ud fra hvad din behov og din mål måtte være. Om du vil tabe dig, om du vil være mere tonet/strammes op, måske tage på, om du har bøvlet med stress/uro i kroppen, måske har du en dårlig kropsholdig, eller om du måske har rygsmerter/nakkesmerter eller anden form for smerte. Uanset hvad, vil din træning blive planlagt lige præcis så den passer til dig:

  Det er nemlig ikke altid helt lige meget hvad og hvordan vi træner, dog skal der huskes på at der ikke findes en rigtig eller forkert træning/træningsform. Den vigtigste træning er den træning der bliver gjort. Men når det så er sagt, så er der tit fokusområder man skal ind omkring for at få det optimale ud af sin træning, DEM kan jeg hjælpe dig med.

  Når du træner hos mig, ligger jeg stor vægt på følgende

  1. Styrketræning med fokus på flere leds øvelser
  2. Stabilitets træning og træning af korsettet/torso
  3. Intervaltræning. Både i form af egen kropsvægt, men også med lidt maskiner
  4. Korrekt opbygning af hvert enkelt træningspas, således at alle muskler arbejdes igennem hver gang vi træner.
  5. Hvis behov og interesse er til stede, indøves yderligere forskellige yoga stilling, som har til formål både at styrke og udstrække kroppen på en og samme tid.

  Jeg tager ALTID udgangspunkt i hvad netop din krop har brug for og hvilken træning der passer til dig. Hold dig endelig ikke tilbage hvis du skulle have skader eller skavanker såsom knæskade, skulder, nakke eller lign, med min faglig baggrund og erfaring kan jeg planlægge gode træninger også hvis man har skader eller skavanker.

 • Jeg tilbyder også før/efter fødsels træning, træning af den voksne målgruppe 55 +, træning af den helt almindelig dansker mænd og kvinder, der gerne vil investere i sig selv og sin sundhed og fremtid (vi skal jo holde i mange år) og i det hele taget dem der har tage en beslutning om at det er nu der skal ske en vedvarende forandring i kroppen og har bruge for en der hjælper og guider dem, i den helt rigtige retning.

  Jeg er er af person helt nede på jorden og 100 % nærværende sammen med min kunder og sætte er stor ære i, at få lov at følge med i netop din sundheds/trænings udvikling og ikke mindste at vise DIG VEJEN TIL DIN SUNDHED.

  Jeg hører desværre tit bemærkninger såsom: ”uhhhh nej, sådan en personlig træner, tager sikker helt livet af mig ” Eller ”aiii det tør jeg da slet ikke” Eller ”Det er jeg i for dårlig form til”. Hos mig er man ALDRIG i for dårlig form, man skal ALDRIG være bange for mig og jeg ville ALDRIG tage livet af dig. Det skal være sjovt at være sund, stærk og drage den omsorg for sig selv. Så hos mig kan man være 100% sig selv og alle der har tage en beslutning er velkommen hos mig.