Sundheds retreat ”finca Naundrup” i Sydspanien

Sundheds retreat ”finca Naundrup” i Sydspanien 643 203 admin

Sundheds retreat til Foråret ved Jeanette Nørlund

Rejsen går til skønne ”finca Naundrup” i Sydspanien

Det er med stor glæde og spænding at jeg nu kan afsløre at jeg endnu gang har arrangeret en ”sundheds retreat” til varmere himmelstrøg. Jeg gentager succesen fra tidligere og turen går atter til det superlækre danskejede sportsresort ”finca Naundrup” som ligger mellem Fuengirola og Malaga. Sæt allerede nu kryds i kalenderen i uge 17 2024. Den præcise dato bliver sat når flybilletterne bliver frigivet. Jeg har dog allerede i forbindelse med denne tur, bestilt ”fantastisk skønt vejr” 😊

Jeg har på dette retreat været så heldig at få ”fat” i resortets penthouse, hvilket er fuldstændig fantastisk og helt sikker en oplevelse i sig selv og hvor der på dette opholde er kræset lidt ekstra for detaljerne og lidt mere luksus end det har været tidligere.

Jeg åbner op for 22 pladser. De første 20 pladser er allerede booket. På min sidste tur blev pladserne hurtig besatte, så vent/tænker ikke alt for længe over det 😊 

Det er ikke set mange steder at der tilbydes ”sundheds / trænings retreats” til varmere himmelstrøg på mindre end 1 uge, men det kan du her. En aktiv 5 overnatnings miniferie, hvor der også er masser af tid til træning i forskellige afskygninger, gåture ved stranden, cafe besøg, sidde og nyde solen ved poolen eller måske blot læse en go bog. En tur hvor man får lov at trække stikket og blive meget klogere på sig selv, sin krop, hormonelle balancer/ubalancer i kroppen og hvordan kroppen trives, når den får de bedste forudsætninger.

 Ønsker du at tilmelde dig eller få en snak omkring turen, så være ikke bleg for at kontakte mig info@jeanettenorlund.dk 😊

Info om turen:

 

Ankomst: Ikke fastsat endnu, men kommer snarest, når flybilletter bliver frigivet

Hjemrejse: Ikke fastsat endnu, men kommer snarest, når flybilletter bliver frigivet

 

Turen går til ”finca Naudrup”  Se mere om det skønne sted her

https://www.youtube.com/watch?v=Wi1VyUn2gKs

Programmet for turen:

Programmet for turen er ikke 100% fastlagt endnu. Men jeg kan allerede nu afsløre at der kommer til at ske følgende:

 • Yoga flere gange i løbet af turen
 • stabilitets og mobilitets træning, med fokus på de særlige udsatte muskelgrupper som ofte er dem vi ”glemmer” i hverdagen, men som ofte kan give ondt i nakke, skuldre, lænd osv.
 • Foredrag.
 • Afslapning i form af at dase ved poolen eller gå en tur alt efter hvad man har lyst til.
 • Morgen træning og én træning igen sidst på dagen.
 • Valgfrit hvor meget af træningen man vil være med til.

Der er selvfølgelig taget højde for at kroppen skal have det dejligt og få masser af dejlig ro og energi til at hverdagen igen venter derhjemme.

 

Prisen for sådan en herlig miniferie

KUN 5095 kr.

indlogering bliver på 2-4 mands værelser

Udover ovennævnte er følgende også med i prisen

 • Fuld pension inkl vand – 3 daglige måltider + frugt
 • Juice, kaffe, the og vand til morgenmaden- vand til frokost/aftensmaden. andre drikkevarer kan tilkøbes. Første måltid er morgenmad dage efter ankomsten. sidst måltid er aftenmad dagen inden afrejse. 
 • Kaffe, the, vand og frugt inkluderet hele dagen 
 • Transfer fra malaga lufthavn og til resortet og retur. (3 faste transfer på ankomst dagen og afrejsedagen)
 • Wi-fi på stedet.  

Flybilletter er ikke inkluderet i prisen og skal købes ekstra. Min anbefaling vil være at få dem købt hurtigst muligt, så snart de bliver frigivet

Rejse forsikring er ikke inkluderet og skal købes separat (ofte har man det via ens andre forsikringer)

 

Jeg er med på rejsen og på hotellet hele turen. Så der er altså en guide under hele opholdet. Alt efter hvor hurtig man er til at få booket flybilletter, kan det nemt ske at vi skal følges derned i flyet også.  Ønsker man hjælpe til bookning af flybilletter, så vil jeg hellere end gerne være behjælpelig med dette. Så siger man blot til 😊 tlf.: 20952275

Og ellers er jeg ved telefonen hele tiden og man kan få fat i mig, hvis der skulle opstå problemer, så derfor skulle der ikke være noget at bekymre sig for. Måske det er nu du skal afsted sammen med en veninde/veninder, mor, kæreste eller hvem du måtte have lyst til at tilbringe sådan en fantastisk skøn miniferie med eller måske blot alene, hvor du gerne vil følges med mig, det kunne være brandhyggeligt. Ned og blive fyld op med dejlig og fornyet energi.

 

Praktisk info.

 • Man står selv for flybilletter og hvis man ønsker afbuds og rejse forsikringer. (Jeanette Nørlund har intet ansvar eller økonomiske forpligtigelser for hverken flybilletter eller forsikringer)
 • Tilmelding på denne tur skal ske til mig Jeanette Nørlund senest den 25/9 – 2023. på telefon 20952275
 • Betaling af depositum / 1 rate: senest den 25/9 – 2023. til Jeanette Nørlund
 • Depositum / 1 rate: 2500 kr. (betalingen er bindende efter den 25/9 -2023 og tilbage betales ikke efter nævnte dato)
 • Betaling 2. rate det resterende beløb: Senest den 27/12 – 2023 (betalingen er bindende efter den 27/12 – 2023 og tilbage betales ikke efter nævnte dato)
 • Hvis man ønsker det, så kan hele beløbet også betales samlet. Så skal man ikke tænke mere på det eller på 2 betalinger.
 • Deltagelse på turen er på eget ansvar.
 • Medbring både blå og gul sygesikrings kort.
 • Minimum 9 deltagere før turen bliver afviklet. (vil lige tilføje at 20 pladser er booket. Derfor et jeg 100% sikker på at turen bliver afviklet)
 • Vi skal på dette ophold være i den lækre ”penthouse” der er forskellige størrelse værelse med forskellige antal senge på hvert værelse. Jeg prøver selvfølgelig at efterkomme alles ønsker, men jeg kan kun gøre mit aller bedste. Hvis man er 2 der booker sammen. Så kommer man helt sikkert på samme værelse, men er der en der har booket alene, kan det være jeg er nødt til at putte vedkommende sammen med en gruppe med 2. Måske er der 2 der booker alene, så kommer de på samme værelse. Jeg prøver så godt jeg kan at få skemaet til at gå op, så alle bliver glade 😊

 

Her betingelserne for opholdet (ikke flybilletter) hvis en ny bølge af Corona skulle opstå:

Det fulde beløb vil blive refunderet, hvis du betaler efter de betingelser, som forekommer under booking og hvis et af følgende scenarier udspiller sig:
1) Udenrigsministeriet fraråder alt udrejse til Spanien, altså vil Spanien være orange eller rød.

2) Hvis Spanien kræver alle at turister er vaccineret for at indrejse og du endnu ikke er tilbudt vaccine i Denmark.

3) Hvis Spanien kræver alle indrejsende skal i karantæne ved ankomst.

Det skal lige siges at alle restriktionen for indrejse i Spanien er ophævet og man kan frit rejse dertil uden problemer. Dog kan jeg ikke med 100% sikkerhed sige at det bliver ved sådan, meeeeeen mon ikke vi er godt på den anden side af corona. Så der er altså ikke det samme ”bøvl” med at udfylde papir, som min tur i 2022, så det skulle være lige til at gå til. Det tror jeg.  😊