Jeg hedder Jeanette Nørlund Eriksen

Jeg er 35 år og bor i Thyregod sammen med min mand og vores 2 drenge på hhv 5 og 8 år.

Jeg startede selv med træning i en alder af 17 år, og de seneste godt 8 år har jeg arbejdet professionelt i branchen og har hjulpet mange til et sundere liv, et liv med fokus på overskud, god energi også i en travl hverdag. Som personlig træner har jeg haft enormt store glæde ved at arbejder med klienter, som ikke tidligere har haft mod på/lyst til at bevæge sig ind i denne branche eller i et fitnesscenter generelt. Jeg har lang erfaring både med vægttab som bootcamp, livsstilsorienterede forløb og med 1-1 personlig træning. Jeg har desuden uddannet mig yderligere ift. kostvejledning og vores hormonsystem, som er et system, der spiller en helt afgørende rolle når man snakker om sundhed, velvære og en krop i balance, mere specifikt når det handler om f.eks. søvn, mental og fysisk overskud, stress og meget andet.

 • Som hormonterapeut og sundhedsspecialist har jeg en lidt anderledes tilgang til sundhed end mange af mine kollegaer rund omkring. Med alle de processer, der foregår i vores krop og i vores system generelt og med feedback systemer der ofte er påvirket negativt, er det yderst vigtigt at få skabt balance i kroppen, så du kan blive den aller bedste udgave af dig. På den måde arbejder vi MED vores krop som en medspiller i stedet for IMOD den som en modspiller. Dette gælder både når man snakker om kosten, men også når man snakker om træning (for lidt træning/for meget træning). For mig er denne tilgang mere vigtig end den tendens, som der i vores samfund i øjeblikket, hvor hverdagen går hurtigt. Vi skal tælle kcal. og på den måde tvinge kiloene af os, men hvorfor skal det være sådan? Den måde at leve på, gavner bestemt hverken resultatet eller psyken og man får IKKE en krop, der i det lange løb vil takke dig, og man opnår med sikkerhed ikke en holdbar løsning. Man kan have en følelse af en fastlåst forbrænding og måske endda en følelse af, at uanset hvad man gør, så sker der ikke noget. Disse pinsler er slet ikke nødvendige. I takt med at man får skabt mere og mere balance i kroppen, vil kiloene stille og roligt begynde at slippe, og man taber sig de steder på kroppen, hvor man er alle mest træt af, at fedtet lagres. Vi kan desværre ikke “punkttræne” som mange desværre tror, men får vi skabt balance, så vi taber os de steder vi gerne vil.

 • Jeg har selv tabt mig 30 kg og har i den forbindelse mærket på egen krop og sind, hvor hårdt det kan være at lægge vaner om – og ikke mindst at holde dem!

  Det er en sej mental proces – og man får intet foræret, så det handler om den rigtige vejledning, sparring og om at få skruet de rigtige steder, så man kan holde stilen uden at have oplevelsen af, at man lever med en masse afsavn.

  Det er indtil videre lykkes helt fint. Det kan være en jungel at finde rundt i hvad der er sundt og hvad der gør kroppen godt. Der er masser af muligheder for at blive fanget i reklamefælderne og producenterne er ekstrem gode til at markedsfører sig på ”sundheds produkter” og sælge varer til intet anede forbruger, hvis de bare skriver ”protein brød” fx.

  Jeg jeg glæder mig over de forløb, hvor jeg bliver indbudt til at være vejleder og sparring og jeg kan bruge alt min faglighed og min personlig erfaring og vil guide dig igennem junglen og lærer dig hvad der er sundhed for netop din krop, for hvad der er sundhed for dig, er ikke sikkert er sundhed for mig.

 • Jeg har altid haft stor interesse for sport og fysisk aktivitet og haft det godt når jeg på en ene eller anden måde har været i gang med en aktivitet. Som barn dansede jeg en helt del både sportsdans og standart dans, der ud over brugte jeg også næsten alt min tid med heste.

  Jeg faldt for fitnessbranchen, eller nærmere dens utal af mulige måder at bevæge sig på og ikke mindst fascinationen af, at man selv kunne bestemme kroppens udseende og hvordan den har det; og det skærpede min interesse for, hvordan kroppen fungerer, når den fungerer bedst og lysten til at arbejde meget mere med sundheden og dygtigegøre mig indenfor dette felt.

  På den måde blev min professionelle vej lagt; og jeg glæder mig hver dag, over at få lov at hjælpe mine kunder til et sundere og lettere liv med en krop der er mere i balance.

Min baggrund

Jeg har lang erfaring i et af Danmarks absolutte største fitnesscenter som ligger i Horsens Lido Fitness (som nu hedder Fit og Sund), hvor jeg har arbejdet som husets personlige træner og kostvejleder og blandt andet stået koordineringen, planlægning og afviklingen af livsstilsholdene og det sammen med 1-1 personligt træningsforløb. Inden åbningen af det store center Horsens var jeg en fast del af personale stablen i selv samme center Lido fitness i Vejle og var derefter sammen med centerchefen med til at få kørt det stor center i Horsens i stilling. Jeg har været instruktør på de fleste af husets fitnesshold og jeg elskede den vekslende dagligdag som der var både i Vejle og i Horsens.

Efterfølgende skiftede jeg til et lidt mindre Personlig trænings Studio i Vejle Louisehallundbæk, også her med en meget vekslende hverdag, men hvor fokus blev lagt et helt andet sted nemlig Personligt. Det var go tid til kunderne og de blev set og mødt som individet og hvad der netop var sundhed for hver enkelt. ”I det sundhed hus” som stedet også er kendt for, stod jeg også her for koordineringen, planlægning og afviklingen af livsstilsholdene. Også her det sammen med mine egne personlig træningsforløb. Forberedelse, planlægning og afvikling af husets andre hold, som i dette hus kørers som mindre lukkede hold indenfor en fastsat periode.

Jeg har på baggrund min faglig baggrund og bestemt ikke mindst min personlig erfaring fundet ud af hvilken måde og tilgang jeg har til sundhed og hvordan vi hjælper kroppen bedst og hvad der fungere på den lange bane. Jeg har via personlig træning, kost/ernærings vejledning og hormonterapi de seneste godt 8 år hjulpet mange kunder til et lettere og bedre liv med fokus på overskud, mere energi og højere velvære og nyder hver eneste dag at få lov at hjælpe mine kunder med at blive det bedste udgave af sig selv.

  • HUSK Kroppen reagere på hvordan vi behandler den. Behandler vi den dårligt reagere den ikke hensigtsmæssigt og ret negativt på det. Omvendt behandler vi den godt, vil den være god ved dig.
  • HUSK hvis vi behandler vores krop med respekt og med mere sundhed. Vil den takke dig med mere energi og overskud i hverdagen
  • Kroppen vil takke dig og du VIL mærke forandringerne
  • HUSK Ikke 2 kroppe er ens, derfor skal de heller ikke behandles ens. Hvad min krop kan arbejder godt med, er ikke sikkert din krop kan arbejde godt med.
  • HUSK sundhed er ikke kun ”nej tak” til alt det man bedst kan lide, men handler om bevidstheden omkring hvad sundhed er.
  • At være sund og passe på sig selv, skal være sjovt, inspirerende og få den rigtige viden
  • HUSK den alt afgørende balance, sundhed handler ikke kun om kcal ind/kcal ud, som der desværre er mange der har opfattelsen af. Vores hjerne bliver alt for fokuseret på hvad man må og hvor meget man må, frem for hvad der er sundt næring for kroppen. Derfor er jeg IKKE fan er kcal tælleri
  • Jeg formidler både kost, sundhed og træning i ”et sprog” som helt almindelige dansker forstår.
  • Jeg ELSKER at få lov at hjælpe og arbejde med netop DIN krop og hvad den fortæller.
  • Trx modul i Lido Fitness
  • Funktionel træning i Lido Fitness
  • Diplom i senior fitness i Lido Fitness
  • Før/efter fødsels forløb i Lido fitness og Louise Hallundbæk
  • Pilates i Louise Hallundbæk
  • Kettlebell træning i Lido fitness og Louise Hallundbæk
  • 5 års erfaring som ”Walk it” instruktør Lido Fitness
  • Afspænding i Louise Hallundbæk
  • Med flere inden for inspiration i fitness og instruktion i Lido fitness og Louise Hallundbæk
  • EHFA Lægeeksamineret Fitness instruktør
  • EHFA certificeret Personlig træner
  • EHFA Certificeret kostvejleder
  • EHFA Certificeret BED (overspisning som en spiseforstyrrelse) vejleder
  • Certificeret Yoga lærer
  • Certificeret børne yoga lærer
  • Hormonterapeut
  • Coach
  • 18 års personlig erfaring indenfor træning og sundhed
  • Har selv tabt mig 30 kg