Se mine hold her

All around fitness

All around fitness er en meget blandet time. Her kan både forekomme puls/styrke øvelser i en god kombination, hvor der primært arbejdes med de store muskelgrupper.

Desuden kan og vil der også i nogle af træningerne blive lagt stor vægt på øvelser for de stabiliserende muskler. Timen er bygget op således at alle muskelgrupper bliver trænet hver gang og med fokus på forskelligheden i træningen fra gang til gang.

Således prøver man en masse forskellige former for træning. Vi vil bruge udstyr såsom: lille bold, vægtstænger, måtte, samt øvelser hvor egen kropsvægt benyttes. Der er altid højt humør, smil på læben, glad musik og garanti for sved på panden.

 • Skal du tilbage i form eller “bare” i form og har du mod på at prøve forskellige former for træning, så er denne time lige noget for dig. Tag kollegaen, vennen, veninden eller naboen under armen til en sjov og ”lidt” hård time. Så sørger jeg får en lækker time med glade deltager.

 • Timen er for alle der har lyst til at få brugt HELE kroppen, som har lyst til at prøve forskellige træning former som giver sved på panden. For dig der gerne vil forbedre både styrke og kondition, eller hvis man bare gerne vil fyldes godt op med energi efter en lang arbejdsdag. HUSK vand, håndklæde og skiftesko

Herre/senior motion

Dette hold er for Herrer/senior mænd der er lidt oppe i alderen. Som godt ved at træning er godt og sundt for kroppen, men som bare ikke rigtig er kommet i gang.

Lægen har måske endda rådet dem til at holde sig i gang og være aktive. For de mænd der tror at det der fitness/træning ikke er noget for dem, for de mænd der begynder at mærke markante kropslige begrænsninger. Ondt i både ryg, nakke, skulder, knæ osv. Træning har rigtig mange gode og gavnlige effekter på kroppen, både fysisk, men bestemt også mentalt.
Dette er et hold der er helt særlig planlagt til den ældre herre, som gerne skal holde sig frisk og i vigør i mange år endnu. Denne tilstand er dog desværre ikke en selvfølge når man når op i alderen, men faktisk og heldigvis noget man kan træne sig til.
På timen vil der blive lagt vægt på at få hele kroppen i gang og brugt på alle led og kanter, så vidt det er muligt selvfølgelig.

 • Timen vil være god blanding af styrkeøvelser, lidt pulsøvelser, træning af de stabiliserende muskler, pilates øvelser. Vil vil også en gang imellem være i maskinerne i den nye fitness afdeling. Timen vil altid blive afsluttet med gode udstrækning og afspændings øvelser. Lad nu være med at blive ved med at tænke at det træning ikke er noget for mig, for det er det. invitere gerne hele kortklubben, billard klubben eller naboen med, så I alle kan få en sjov og hyggelig time, hvor vi, næsten uden vi ved det, får trænet kroppen. 😊 På timen vil der blive brugt forskellige former for udstyr f.eks. lille/stor bolde, måtte, og vægte.

 • Alle herrer på ca. 60 +. Uanset om du aldrig har trænet før eller er vant til at træne lidt, så er dette hold lige noget for dig. Kom og få arbejdet hele kroppen igennem på en sjov, hyggelig og optimal måde. Træning behøver ikke være kedeligt. Jeg sørger for god stemning, højt humør, lækker musik, smil på læben og lidt sved på panden. ”pssssst” der er mulighed for kaffe og lidt hyggeligt samvær i cafeteriet bagefter 😉

Yoga, mobilitet og afspænding

Denne time er for dem der har lyst til at komme godt rigtig i gang med yoga træning og mærke hvilke gode og styrkende effekter yoga gør på kroppen og i sindet. I timen vil der lagt stor vægt på teknikken i det forskellige øvelser, således at man ikke ”bare” prøver sig frem, men får den helt rigtige hjælp og guidning i timen både i forhold til øvelserne og i forhold til vejrtrækningen. Det vil være variationer på denne time, nogle gange bliver der lagt vægt på en særlig muskelgruppe mens andre gang er det hele kroppen der bliver arbejdet igennem. Der lægges meget energi i at det både er styrkende træning, men også mobilitets/udstræknings træning. Træningen vil være en blanding af hatha yoga, vinyasa yoga og astanga yoga, men også mobilitets træning.  Der sluttes altid af med shavasana (afspænding af kroppen)

 •  jeg vil gerne gøre yoga tilgængelig for alle, så denne time er for alle der har lyst til at dyrke yoga. Måske har du tidligere stiftet lidt bekendtskab med denne træningsform, måske har du aldrig før prøve yoga. Der er plads til alle på denne time. Til dig der er nysgerrig på yoga, til dig der gerne vil have rigtig godt styr på teknikken i yoga. For dig der til tider har et hektisk arbejdsliv og familieliv med fuld fart, som har brug for effektiv træning, men samtidig under sig selv en time, hvor fokus bliver lagt på dig, på vejrtrækning og ikke mindst at mærke sig selv i øvelserne og MEGET mere ro i kroppen. Timen er for styrkelse af både krop og sind og for dig der gerne vil hjælpe kroppen mere i balance.

  Jeg hører tit nogen der siger, ”det der yoga er det ikke bare hvor man sidder og mediterer og skal mærke kroppen og ikke engang får sved på panden?” OG nej yoga er ikke bare hvor man sidder i skrædderstilling og mediterer. Det er en rigtig go og effektiv træningsform, som hjælper både på styrken i hele kroppen, mobiliteten, smidigheden, udholdenheden, bindevævet men selvfølgelig også på sindet. Husk at for mange er yoga noget man skal lære og det kan godt tage nogle gange inden man er helt forelsket i denne træningsform. Mens andre elsker det helt fra starten.

  På timen vil der blive brugt specielle yoga måtter, det er nemlig ikke lige meget hvilke måtter der bruges til sådan en time. Man glider nemlig nemt rundt på alm måtter og dermed bruges der forkerte muskler bare til at holde stillingerne. Der er bestilt særlige yoga måtter hjem og der vil også blive brugt blokke og tæpper. Alt dette er noget der bliver stillet til rådighed, så det skal du ikke selv medbringe.

  Hvis du har din egen yoga måtte som du er glad for, så må du selvfølgelig hjertens gerne medbringe den. Ellers skal du blot have behageligt/træningstøj på.

  Husk vand. Der trænes i bar tæer.

Senior yoga og afspænding

Denne time er for de seniorer 60 + der har lyst til at komme godt rigtig i gang med yoga træning og mærke hvilke gode og styrkende effekter yoga gør på kroppen og i sindet. I timen vil der lagt vægt på teknikken i de forskellige øvelser, men lige så meget hensyn til de aldersbetingede udfordringer og den stivhed der opstår når man når en vis alder, således at man ikke ”bare” prøver sig frem, men får den helt rigtige hjælp og guidning i timen både i forhold til øvelserne og i forhold til vejrtrækningen. Der vil være variationer på denne time men hele kroppen vil altid blive arbejdet igennem. Der lægges meget energi i at det både er styrkende træning, men også mobilitets/udstræknings træning. Træningen vil være en blanding af hatha yoga, vinyasa yoga og astanga yoga, men også mobilitets træning så man dermed mærker øget smidighed og en bedre bevægelse af kroppen generelt. Der sluttes altid af med shavasana (afspænding af kroppen)

 • Jeg vil gerne gøre yoga tilgængelig for alle, så denne time er for alle der har lyst til at dyrke yoga, som er kommet lidt op i alderen. Om du er 58 eller 72 er ikke vigtigt, blot du har mod på og interesse i denne træningsform. Måske har du tidligere stiftet lidt bekendtskab med denne træningsform, måske har du aldrig før prøve yoga. Der er plads til alle på denne time. Til dig der er nysgerrig på yoga, til dig der gerne vil have rigtig godt styr på teknikken i yoga. Til dig der begynder at mærke nogle bevægelses begrænsninger, som ofte er alders betinget. Til dig der under sig selv en time, hvor fokus bliver lagt på dig, på vejrtrækning og ikke mindst at mærke sig selv i øvelserne og MEGET mere ro i kroppen. Timen er for styrkelse af både krop og sind og for dig der gerne vil hjælpe kroppen mere i balance og optimere smidigheden og bevægelses friheden.

  Jeg hører tit nogen der siger, ”det der yoga er det ikke bare hvor man sidder og mediterer og skal mærke kroppen og ikke engang får sved på panden?” OG nej yoga er ikke bare hvor man sidder i skrædderstilling og mediterer. Det er en rigtig go og effektiv træningsform, som hjælper både på styrken i hele kroppen, mobiliteten, smidigheden, udholdenheden, bindevævet men selvfølgelig også på sindet. Husk at for mange er yoga noget man skal lære og det kan godt tage nogle gange inden man er helt forelsket i denne træningsform. Mens andre elsker det helt fra starten.

 • På timen vil der blive brugt specielle yoga måtter, det er nemlig ikke lige meget hvilke måtter der bruges til sådan en time. Man glider nemlig nemt rundt på alm måtter og dermed bruges der forkerte muskler bare til at holde stillingerne. Der er bestilt særlige yoga måtter hjem og der vil også blive brugt blokke og tæpper. Alt dette er noget der bliver stillet til rådighed, så det skal du ikke selv medbringe.

  Hvis du har din egen yoga måtte som du er glad for, så må du selvfølgelig hjertens gerne medbringe den. Ellers skal du blot have behageligt/træningstøj på.

  Husk vand. Der trænes i bare tæer.

  Pris: Se holdoversigten

Styrke og stabilitet

På dette hold bliver der lagt fokus på at få trænet hele kroppen godt igennem.

Alle muskelgrupper vil blive aktiveret, men primært fokus vil være de små stabiliserende muskler omkring Torso. Det er de stabiliserende muskler der sørger for at vi har en go kropsholdning, dem der holder maven inde på plads og dem der hjælper til ved dårlig ryg.
Denne time har ikke høj puls, men jeg lover, denne form for træning giver mindst lige så meget sved på panden som hvis man havde høj puls.
Timen sluttes altid af med gode udstrækning og afspændings øvelser. På timen vil der kun blive brugt lidt udstyr som f.eks. lille/stor bold og måtte. Ellers egen kropsvægt.

 • Holdet er for både mænd og kvinder som døjer med en dårlig krops holdning, ondt i lænden, svært ved at holde maven inde på plads.
  Måske har du et arbejde hvor du sidder meget foran computeren eller sidder meget i bilen og er begyndt at mærke generne af dårlige siddestillinger/arbejdsstillinger.

  HUSK vand, håndklæde og skiftesko

Fedtdræber

Fedtdræber er en time med fuld gas på og en helt fantastisk allround time.

Timen er bygget op således at alle muskelgrupper vil blive brugt, fokus er dog primært de store muskelgrupper. træning af de stabiliserende muskler og ikke mindst pulstræning. Vi vil bruge udstyr såsom: lille bold, vægtstænger, måtte, samt øvelser hvor egen kropsvægt benyttes. Der er altid højt humør, smil på læben, glad musik og garanti for sved på panden. Så skal du tilbage i form efter en sommer, med lidt for mange hygge aftner med grill og rosé på terrassen, så er denne time lige noget for dig. Tag kollegaen, vennen, veninden eller naboen under armen til en sjov og ”lidt” hård time. Så sørger jeg får en lækker time med glade deltager.

 • Timen er for alle mænd og kvinder der har lyst til at få brugt hele kroppen, og forbedre både styrke og kondition, eller hvis man bare gerne vil fyldes godt op med energi efter en lang arbejdsdag. HUSK vand, håndklæde og skiftesko

Optimal mobilitet

Optimal mobilitet:

På dette hold bliver der lagt fokus på at få trænet hele kroppen godt igennem. Alle muskelgrupper vil blive aktiveret, dog bliver fokus lagt på de stabiliserende muskler omkring Torso. Det er de stabiliserende muskler der sørger for at vi har en god kropsholdning, og dem der holder maven inde på plads og hjælper til ved dårlig ryg. Desuden vil der på denne time blive lagt meget energi i, at optimere smidigheden hos deltagerne, specielt omkring de mest udsatte områder på kroppen, haserne, ryggen, skulderne og brystet. Denne time har ikke høj puls, men jeg lover, denne form for træning gavner kroppen i det lange løb og med tiden vil der opleves et langt større bevægelsesfrihed i hele kroppen og dermed øget velvære og smidighed generelt. Timen sluttes altid af med gode udstrækning og afspændings øvelser.

På timen vil der kun blive brugt lidt udstyr som f.eks. lille/stor bold og måtte. Ellers egen kropsvægt.

 • Målgruppe: Holdet er for mænd og kvinder som døjer med en dårlig krops holdning, ondt i lænden, svært ved at holde maven inde på plads, føler sig stiv i krop og led. Måske har du et arbejde hvor du sidder meget foran computeren eller sidder meget i bilen og er begyndt at mærke generne af dårlige siddestillinger/arbejdsstillinger. Håndværkere der belaster kroppen dagen lang og dermed har kronisk ondt i ryggen, skulderne osv.

  HUSK vand, håndklæde og skiftesko

Stabilitet på bold

På dette hold bliver der lagt fokus på at få trænet hele kroppen godt igennem. Alle muskelgrupper vil blive aktiveret, men primært fokus vil være de små stabiliserende muskler omkring Torso. Det er de stabiliserende muskler der sørger for at vi har en go kropsholdning, dem der holder maven inde på plads og dem der hjælper til ved dårlig ryg. Denne time har ikke høj puls, men jeg lover, denne form for træning giver mindst lige så meget sved på panden som hvis man havde høj puls. Timen sluttes altid af med gode udstrækning og afspændings øvelser.

På timen vil der altid blive brugt lille/stor bold og måtte nogle gange lidt ekstra udstyr, men altid en bold af en art.

Målgruppe: Holdet er for både mænd og kvinder som døjer med en dårlig krops holdning, ondt i lænden, svært ved at holde maven inde på plads. Måske har du et arbejde hvor du sidder meget foran computeren eller sidder meget i bilen og er begyndt at mærke generne af dårlige siddestillinger/arbejdsstillinger.

HUSK vand, håndklæde og skiftesko

Go morgen frisk bootcamp
Ude træning
(hvis vejret er meget dårligt, rykker vi indenfor)

På dette hold bliver der lagt fokus på at få trænet hele kroppen godt igennem til hver træning. Alle muskelgrupper vil blive aktiveret og der vil være godt variation på timen, hvor vi både arbejder med den styrkende del af kroppen, stabiliserende træning, samt noget puls træning, alt sammen ude i den morgenfriske luft, som virkelig giver den perfekte start på dagen.

På denne time kun blive brugt måtte og ellers egen kropsvægt.

Målgruppe: Holdet er for både mænd og kvinder som gerne vil have træningen ”overstået” fra om morgenen, så den ikke hænger som en dårlig samvittighed, nærmest hele arbejdsdagen, fordi man måske ved, at man ikke når det senere på dagen.

HUSK vand, måtte og måske håndklæde

Onsdags træning: 9 ugers træning. Første træning 17/8 Sidste træning 12/10 2022.

Pris 540 kr.

 • Børne yoga er for de børn der trænger til et pusterum i hverdagen, en time hvor der er tid til at ”være” og lege sjove børneyoga lege, lærer kroppen at falde til ro med forskellige redskaber, indgå i et fællesskab hvor alle er lige. Få kendskab og læring om kroppen og hvordan man hjælper den godt på vej, også når den bliver presset. Børne yoga er en fantastisk time, som vil gavne ALLE børn. Denne time er for drenge og piger i 0-4 klassetrin. Alle kan være med.

 • børnene kan sendes direkte fra skolen og jeg sende dem gerne tilbage til vildanden eller hjem efter træning.

  Pris: se holdoversigten

55+ FIT

Dette hold er for mænd og kvinder på 55 +.

Som gerne vil holde sig i form, eller måske komme i form. På timen vil der blive lagt vægt på at få hele kroppen i gang og brugt på alle led og kanter.

Timen vil være god blanding af styrkeøvelser, pulsøvelser, træning af de stabiliserende muskler, yoga øvelser (Ikke hver gang) pilates øvelser og timen vil altid blive afsluttet med gode udstrækning og afspændings øvelser.

På timen vil der blive brugt forskellige former for udstyr f.eks. lille/stor bolde, måtte, og vægte.

 • Alle mænd og kvinder på 55+ .Uanset om du aldrig har trænet før eller er vant til at træne, så er dette hold lige noget for dig. Kom og få arbejdet hele kroppen igennem på en sjov, hyggelig og ”lidt” hård måde.

  Jeg sørger for god stemning, højt humør, lækkert musik, smil på læben og sved på panden. ”pssssst” der er mulighed for kaffe og lidt hyggeligt samvær i cafeteriet bagefter 😉 HUSK vand, håndklæde og skiftesko

Mande Fit

Dette hold er KUN for mænd, der:

Kunne tænke sig at komme i bedre form, som har lyst til at være en del af et hold, uden at det som sådan er en ”holdsport”.
På holdet vil hele kroppen blive trænet igennem hver gang, der vil blive lagt langt større fokus på den rette teknik i øvelserne, fremfor tunge vægte, dette for at få det optimale ud af sin træning hver gang.
(selvfølgelig skal vi også have tunge vægte med 😊 )Ud over styrkeøvelser vil der også på timen indgå pulsøvelser, så vi også her opnår den optimale forbrænding. Der vil indgå stabiliserende øvelser, så kropsstammen har de bedste muligheder for at hjælpe i øvelserne.

På timen vil der blive brugt forskellige former for udstyr bl.a. Frivægte, vægtstænger, måtter osv.

Timen sluttes altid af med udstrækning af kroppen.

 • Alle Thyregod og omegns ”sejeste” mænd, der har lyst til at komme godt og rigtigt i gang med træning og som har lyst til at bevæge kroppen på en sjov, svedende og alsidig måde. Mænd i alderen 25-60 år som gerne vil samles med andre mænd, der måske på nuværende tidspunkt ikke er i super form, men som gerne vil træne sig til en stærkere krop, Har du problemer med daglige smerter forskellige steder i kroppen, er det ikke en undskyldning for at undlade at melde sig til, for denne træning vil med garanti styrke din krop, således dine smerter gerne skulle blive mindsket og i bedste fald måske helt forsvinde.

  Har du ingen skavanker og er i rimelig eller god form, er der selvfølgelig også plads til dig 😉

  HUSK vand, håndklæde og skiftesko.

   

Sommerferie bootcamp

INGEN BOOTCAMP I ØJEBLIKKET 25/9 2020

Skal formen lige have det sidste spark inden sommerferien for alvor går i gang? Så er det nu muligt med dette super lækre intensive forløb. Måske du allerede træner selv, på div hold eller måske ingenting og tænker at det kunne være en fantastisk dejlig måde at starte sommeren på, være sammen med andre og lære en hel masse om kroppen og lære dig selv bedre at kende både i forhold til træning, styrke og begrænsninger, så er dette hold lige noget for dig. På dette hold er der plads til alle, og jeg mener ALLE. Du må ikke gå og være bange for at du ikke kan være med pga. dårlig form, for lidt styrke, hvis du har dårlige knæ eller andre skavanker. Jeg er uddannet til at planlægge individuelle træningsplaner efter hvad niveau du er på, og denne bootcamp vil også blive tilpasset individuelt.  Der trænes udenfor JUHUUUUU!!!!!!, så vi nyder godt af det dejlige danske vejr, frisk luft, masser af sjov, anderledes, styrkende og ikke mindst fantastisk træning for krop og sjæl.

Forløbet er intensivt, hvor vi træner flere gange om ugen og dermed opnås gode og styrkende effekter forholdsvis hurtigt.

 • Ingen bootcamp i øjeblikket sommeren 2020

  Intensiteten bestemmer du. Og du kan vælge mellem 2 eller 3 træninger om ugen

  Trænings tidspunkter:

  Mandag: kl. 17.15-18.15. pakke 1

  Onsdag: kl. 18.30-19.30. pakke 1

  Fredag: kl. 6.30-7.30 er kun for jer der vælger pakke 2 > her vil der være fælles træning for både mænd og kvinder og det vil primært være med fokus på mobilitets træning                                                                                                              Pakke 1 Pris med 2 træninger om ugen i 4 uger er 998 kr                                                                                                   Pakke 2 Pris med 3 træninger om ugen i 4 uger er 1.250 kr

  Ønsker man at benytte pakke 1 med 2 træninger om ugen men gerne vil træne onsdag og fredag f.eks., så skriv mig endelig en mail, så finder vi selvfølgelig en løsning på det. www.info@jeanettenorlund.dk

  Hvor?  Der trænes på den grønne græsplæne ved min bopæl ved Skovlunden 28. med mindre andet aftales.

 • Ingen Man camp i øjeblikket sommer 2020

  Intensiteten bestemmer du. Og du kan vælge mellem 2 eller 3 træninger om ugen

  Trænings tidspunkter:

  Mandag: kl. 18.30-19.30 Pakke 1 + 2

  Onsdag: kl. 19.45-20.45 Pakke 1 + 2

  Fredag: kl. 6.30-7.30 er kun for jer der vælger pakke 2 > her vil der være fælles træning for både mænd og kvinder og det vil primært være med fokus på mobilitets træning                                                                                                          Pakke 1 Pris med 2 træninger om ugen i 4 uger er 998 kr                                                                                                   Pakke 2 Pris med 3 træninger om ugen i 4 uger er 1.250 kr.

  Ønsker man at benytte pakke 1 med 2 træninger om ugen men gerne vil træne onsdag og fredag f.eks., så skriv mig endelig en mail, så finder vi selvfølgelig en løsning på det. www.info@jeanettenorlund.dk

  Hvor?  Der trænes på den grønne græsplæne ved min bopæl ved Skovlunden 28. med mindre andet aftales.

 • Ingen Teen camp sommeren 2020

  Sidder du også ned mange timer i løbet af en skoledag? Kigger måske lidt for meget på ipad eller telefonen. Måske har du til tider lidt ondt i nakken og ryggen. Det går stærkt med at kroppen mister sin styrke, så kunne du godt tænke dig at holde kroppen sund og stærk hen over sommeren, så kunne dette forløb nemt være noget for dig. Dette er et ungdomsforløb for både piger og drenge der gerne vil passe godt på sin krop, som gerne vil lære en hel masse omkring træning og hvilke træninger der gavner kroppen bedst. På dette hold er der plads til alle og jeg mener ALLE, jeg er uddannet i at køre/planlægge træninger hvor deltagerne er på forskellige niveauer. Så vær ikke bange for at det er for svært eller for hårdt for dig, for det planlægger jeg/vi os ud af.  Dette er den oplagte chance for at give formen en sidste skalle inden ferien eller at komme i gang med træning i det hele taget.  Der trænes udenfor JUHUUUUUU, vi får en masse frisk luft, masser af sjov, anderledes, styrkende og ikke mindst fantastisk træning for krop og sjæl.

  Forløbet er intensivt, hvor vi træner flere gange om ugen og dermed opnås gode og styrkende effekter forholdsvis hurtigt og ikke mindst forståelse for den rette træning og teknik i de forskellige øvelser. Så skal du godt i gang med den helt rigtige træning mens vi nyder vejret, så er det dette hold du skal med på. Ses vi? 😊

  Der trænes 2 gange om ugen.

  Trænings tidspunkter:

  Mandag: kl. 16-17

  Onsdag: kl. 17-18

  Pris for 2 træninger om ugen i de 4 uger er 998 kr

  Hvor? Der trænes på den grønne græsplæne ved min bopæl ved Skovlunden 28. med mindre andet aftales.